De Paashaas is dól op rauwkost… daarom trakteert hij vandaag rauwkost aan alle kinderen op de opvang van zijn Paashaas-platter. Leuk om voor Pasen voor de kinderen te maken en samen van te snacken als gezond tussendoortje!
Aan de slag:
Vul een rond bakje met de griekse yoghurt als dip.
Zet het bakje in het midden van de grote schaal/plank als het hoofd van de Paashaas.
Maak het gezicht van de Paashaas op de dip van groenten: Snijd een tomaat door midden en in een driehoek voor het neusje, maak van wortelplakjes de ogen en maak met paprika reepjes de mond en snorharen zoals op het voorbeeld.
Maak de oren van de Paashaas boven het bakje: Snijd de komkommer door de helft en snijd beide helften in plakjes.
Vul daarna de schaal/plank met dippers: paprikareepjes, appelpartjes, worteltjes en tomaatjes.
Dat wordt smikkelen met Pasen!
Heb je leuke foto’s? deel ze en tag ons: @spoony.nl