Over ons

 

Phaedra Mensen is oprichtster van Spoony. Ze heeft een achtergrond in marketing en innovatie en is moeder van drie dochters. “Bizar toch…koekjes, repen, snoep – het wordt allemaal super aantrekkelijk gemaakt voor onze kinderen. Groenten blijft meestal gewoon groenten, terwijl we weten hoe belangrijk en gezond het is. Ruim 85% van de kinderen krijgt er ook nog eens véél te weinig van binnen. Met mijn eigen kinderen loop ik er ook vaak tegenaan: lekkere, leuke en gemakkelijke producten waar ik mijn kinderen écht blij mee maak zijn meestal niet zo gezond. Dat moet anders! Met Spoony maken we van groenten eten een feestje. Met lekkere producten, bomvol groenten én een helehoop plezier!”

 

Kirsten Ellermijer is grafisch ontwerper en het gezicht achter al onze vrolijke Spoony creaties. Ook weet ze kinderen perfect vast te leggen op de gevoelige plaat. Tijdens haar studie is Kirsten enthousiast bij Spoony begonnen als stagiaire en is inmiddels ondenkbaar in het team. Naast ontwerpen en fotograferen is het trainen van paarden haar passie en is ze bijna dagelijks in de stallen te vinden. 

 

Sinds 2022 is Spoony onderdeel van Madaga Spoony kindervoeding. Madaga’s oprichtster Ingrid Keller en Spoony’s oprichtster Phaedra vonden elkaar in hun missie, passie en aanpak. Waar Spoony zich richt op de leeftijd 4 tot 12 jaar, is Madaga hét merk voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar.

Bekijk de website van madaga

Spoony

Hoi! Ik ben Spoony. Ik ben dol op spelletjes spelen. Ze zeggen dat ik een tikkeltje ondeugend ben, maar dan houd ik gewoon mijn lange lepeloren dicht. Sylvia van Ommen heeft mij bedacht en ze laat mij allerlei coole dingen doen, samen met de andere Spoony’s: oxboarden, op m’n heelys rijden en heel veel spelletjes spelen met smikkelende kinderen. Helemaal chill: de soep waar ik op sta heeft ook nog eens mijn naam gekregen!

Over ons

Phaedra Mensen is oprichtster van Spoony. Ze heeft een achtergrond in marketing en innovatie en is moeder van drie dochters.

“Bizar toch…koekjes, reepjes, snoepjes – het wordt allemaal super aantrekkelijk gemaakt voor onze kinderen. Groenten blijft meestal gewoon groenten, terwijl we weten hoe belangrijk en gezond het is én ruim 85% van de kinderen er véél te weinig van binnen krijgt. Met mijn eigen kinderen loop ik er ook vaak tegenaan: lekkere, leuke en gemakkelijke producten waar ik mijn kinderen écht blij mee maak zijn meestal niet zo gezond. Dat moet anders! Met Spoony maken we van groenten eten een feestje. Met lekkere producten, bomvol groenten én een helehoop plezier!

Kirsten Ellermijer is grafisch ontwerper en het gezicht achter al onze vrolijke Spoony creaties. Ook weet ze kinderen perfect vast te leggen op de gevoelige plaat. Tijdens haar studie is Kirsten enthousiast bij Spoony begonnen als stagiaire en is inmiddels ondenkbaar in het team. Naast ontwerpen en fotograferen is het trainen van paarden haar passie en is ze bijna dagelijks in de stallen te vinden. 

kirsten@spoony.nl

Sara Monnik is operationeel manager bij Spoony en zorgt er – met haar engelengeduld, nauwkeurigheid en eerlijkheid- voor dat de boel hier achter de schermen op rolletjes loopt. Sara woonde op haar 18e voor een half jaar in Spanje, studeerde HBO Toerisme, werkte als reis- en projectleider op de mooiste plekken op aarde en ruilde haar job in de reisbranche in voor een nieuwe uitdaging: méér kids met plezier meer, vaker en gevarieerder groenten laten eten. En daar zijn wij zó blij mee!

sara@spoony.nl

Jip Vingerhoeds is onze webdesigner en marketing & communicatie manager. Op onze socialmediakanalen (@ilovespoony) deelt ze graag Spoony’s recepten en groentetips! Tijdens haar studie Creative Business kwam Jip erachter dat ze een hart voor content maken heeft. Met veel plezier heeft zij dan ook www.gezondesmikkelweken.nl ontworpen en haar bijdrage geleverd aan de inhoud. Deze opdracht was het begin van haar avontuur bij Spoony en dit avontuur is nog lang niet afgelopen!

jip@spoony.nl

Spoony

Hoi! Ik ben Spoony. Ik ben dol op spelletjes spelen. Ze zeggen dat ik een tikkeltje ondeugend ben, maar dan houd ik gewoon mijn lange lepeloren dicht. Ik mag allerlei coole dingen doen samen met de andere Spoonies: oxboarden, op m’n heelys rijden en heel veel spelletjes spelen met smikkelende kinderen. Helemaal chill: de soep waar ik op sta heeft ook nog eens mijn naam gekregen!

Spoonies netwerk

Spoony heeft inmiddels een helehoop speelkameraadjes. Allerlei gedreven, gepassioneerde mensen die uitblinken in onder andere koken, design of verpakkingen. En natuurlijk ons Spoony test team in samenwerking met BSO les Petits. Deze enthousiaste groep lekkerbekken in de leeftijd 4 tot 9 jaar test alle soepen en spelletjes en alleen met heel veel blije koppies gaan we door!

Lees meer over ons test team