Spoony wint 3 Gezonde Innovatie Awards

De stemmen van de consument zijn geteld, de vakjury heeft besloten en de winnaars zijn bekend. We glunderen van oor tot oor. We hebben namelijk niet 1 – 2 – maar 3 Gezonde Innovatie awards in de wacht gesleept! 

Uit de ruim 150 aanmeldingen van de – door Foodlog en Foodpersonality georganiseerde – Gezonde Innovatie Awards, is onze pilot ‘Gezond eten is kinderspel’ bekroond tot winnend initiatief. Janneke Stolker, jurylid en huisarts over Phaedra, oprichtster van Spoony: 

“Investeren in een gezond eetpatroon van kinderen kan helpen in de preventie van gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Daar sta ik achter. Spoony is zowel educatief als leuk doordat kinderen op een speelse manier kennis maken met groenten. Als kinderen op jonge leeftijd groenten leren eten en de smaken leren waarderen, wordt het veel meer een gewoonte om dit ook op volwassen leeftijd te doen.”

Ook de consument heeft duidelijk zijn stem laten horen. Uit een totaal aantal van 15.000 stemmen, hebben onze Slurp Soep én Doe-het-zelf pakketten een gedeelde tweede plek bemachtigd. 

We waren natuurlijk al apetrots dat we als enige merk 5 nominaties kregen, maar nu is het echt tijd voor een feestje met drie winnaars. Namens het Spoony-team: bedankt voor al jullie stemmen, het aanjagen van ons filmpje én hartverwarmende reacties. Wij dansen even verder…

Foodpersonality en Foodlog, bedankt voor deze mooie kans! Meer informatie over de awards vind je op www.gezondeinnovatie.com