Spoony is niet meer verkrijgbaar in eigen webshop!

Geen verkoop van producten meer in eigen webshop? Wij leggen deze keuze graag even aan je uit!

Achter de schermen doen wij er alles aan om Spoony op veel nieuwe, diverse plekken te introduceren. Zo zijn we eind 2020 keihard gelanceerd bij de Jumbo én zijn 5 van onze toppers vanaf vandaag te koop bij online supermarkt(app) Crisp. Joepie!

Omdat we onze producten op tijd, vers én gekoeld bij jullie aankomen, hebben wij besloten verkoop alleen via andere verkooppunten te laten lopen. Maar niet getreurd! Veel van onze producten zijn gewoon verkrijgbaar bij de Jumbo en Crisp. En hopelijk volgen er snel meer!

Welke Spoony producten zijn waar te koop?

De Spelletjes Pasta is nog steeds verkrijgbaar op Jumbo online, klik hiervoor op deze link. Ook staat de pasta te schitteren in de schappen van 50 Jumbo filialen. Welke dat precies zijn, zie je hier.

Onze Voetbalbroodjes, Slurp Soep, Kindersoep wortel en tomaat/paprika en Dippies bestel je bij Crisp. Extra feest: met deze link krijg je €10,- korting op je eerste Crisp-bestelling én gratis Voetbalbroodjes!

De Doe-het-zelf pakketten én de Spelletjes box zijn nog wel beschikbaar voor buitenschoolse opvang en diëtistenpraktijken. Heb je interesse? Mail dan even naar meespelen@spoony.nl.

Namens het Spoony team: blijf Spoony shoppen! Daar worden wij – maar vooral heel veel kids – héél blij van.