We zijn genomineerd! Stem je op ons?

Alle kinderen gezond leren eten met plezier

Help je mee om deze missie te realiseren? Stem dan op ons voor de Gezonde Innovatie Awards! Want we zijn met maar liefst twee initiatieven genomineerd! 

Om samen dichterbij onze gezamenlijke missie te komen, denken we steeds verder en groter; 

  • Zo hebben we dit jaar naast de 1.100 bso’s óók 210 scholen kennis laten maken met de Gezonde Smikkelweken. Maar liefst 700 klassen op 210 basisscholen – grotendeels in gebieden waar wat steun hard nodig is – ontvingen een Gezonde Smikkelweken doe-pakket. De kinderen gingen aan de slag met de gezonde Broodbeleg Challenge; maakten zelf verleidelijke verpakkingen en etiketten voor een gezond product en leerden over gezonde en duurzame voeding met vrolijke werkboekjes. Dit programma is mogelijk gemaakt door een substantiële bijdrage van Stichting Goeie Grutten. 
  • Én hebben we onze kennis van gezonde kindervoeding en smaakontwikkeling verwerkt in het kennisprogramma ‘Kinderen gezond leren eten met plezier’. Een programma dat speciaal ontwikkeld is voor pedagogisch professionals. Het uitgebreide voedingshandboek dat deelnemers ontvangen bij aanvang van het programma, vormt de basis. In dit handboek geven wij onze beste tips en tricks om kinderen van 0-4 jaar hapje voor hapje verliefd te laten worden op écht eten.  

Gelukkig hoef je om je stem uit te brengen niet te kiezen, want je kunt dit jaar op maar liefst 3 initiatieven stemmen! Dus; help je ons mee om nóg meer kinderen groente-fan te maken?  

 

Stem dan op Spoony’s Gezonde Smikkelweken doe-pakket én Madaga’s kennisprogramma voor de Gezonde Innovatie Awards