Thuis gezond aan de slag

Hoe houd je je kinderen gezond én tevreden in deze thuiszit-weken? Wij weten daar wel raad mee. We hebben Doe-het-zelf pakketten ontwikkeld waarmee kinderen zélf gezonde groenten tussendoortjes kunnen maken. Met het grootste gemak én plezier, want alle ingrediënten zitten in het vrolijke pakket dat thuisbezorgd wordt. En door de grappige eetspelletjes vliegen die groenten naar binnen! 

Veel kinderen slaan aan het bakken: een leuk tijdverdrijf binnenshuis. Maar met wellicht nog een paar weken voor de boeg moeten we oppassen dat er niet teveel cupcakes, appeltaarten en pizza’s ingaan. We moeten ons lijf ook gezond houden!

Daar hebben we dus wat op bedacht: we hebben het maken van gezonde groententussendoortjes even aantrekkelijk gemaakt als de ongezondere snacks. De splinternieuwe Doe-het-zelf pakketten zijn kleurrijke verpakkingen met alle ingrediënten om zelf overheerlijke wortel kwark bolletjes, bietenpizza’s, zwarte bonen brownie of courgettepizzaatjes te maken. Deze recepten zijn uiteraard volmondig goedgekeurd door een kidspanel.

Het kinderlijk eenvoudige recept is zo gemaakt dat je vanaf 4 jaar prima aan de slag kunt en vanaf een jaar of 8 alles zelfstandig kunt doen. En omdat Spoony van groenten eten ook letterlijk kinderspel maakt, zit er in elk pak een leuk eetspelletje.