Spoony op de BSO

Spoony heeft in samenwerking met les Petits kinderopvang een BSO-variant van Spelletjes Soep ontwikkeld. Hierdoor is er nóg meer eetplezier en komen de kinderen op vrolijke wijze heel veel te weten over groenten en gezonde voeding. En mooi meegenomen voor de ouders: er zit al een flinke portie groenten in als de kinderen opgehaald worden.

De soep wordt in 1- of 2 liter verpakking geleverd, samen met een wekelijks wisselend en laagdrempelig spelletje. Hierdoor houden we het enthousiasme van de kinderen vast.

Natuurlijk is de supergezonde soep ook zonder het spel een waardevolle aanvulling op het menu, maar het spelletje maakt groenten eten écht kinderspel. Zoals Caya van les Petits het zei: “De spelletjes hebben écht toegevoegde waarde. Vaak pakken we de blaadjes er bij het avond eten ook nog even bij, zo leuk vinden de kinderen het!”

Daarnaast organiseren wij workshops waarbij kinderen zelf aan de slag gaan met verse kruiden en groenten. Zo leren ze veel over voeding en groenten én gaan ze trots met een bakje eigengemaakte soep naar huis. Ook leveren wij ‘doe het zelf pakketten’ met ingrediënten en vrolijke recepten waar ze in groepjes mee aan de slag kunnen. Succes gegarandeerd!

Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

organic-2
“De soep van Spoony is een goede aanvulling op ons huidige voedingsbeleid. Onze kinderen leren door het eten van de soepen van Spoony dat gezond en lekker eten goed samen kunnen gaan!”  – Sandra Vlaar, directeur les Petits