Spoony op de BSO - Spoony
1180
page-template-default,page,page-id-1180,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Spoony op de BSO

Spoony heeft in samenwerking met les Petits kinderopvang een variant van spelletjes soep ontwikkeld waardoor de kinderen zich zonder honger prima kunnen vermaken tot het avondeten. En mooi meegenomen: die groenten zitten er al in!

De supergezonde soep wordt in 1- of 2 liter verpakking aangeleverd, samen met een wekelijks wisselend spelletje. Hierdoor is het elke keer weer een verrassing en houden we het enthousiasme van de kinderen vast.

De spelletjes zijn zeer laagdrempelig; kunnen altijd als groep(je) gespeeld worden en geven vaak op speelse wijze informatie over groenten. De spelletjes zijn makkelijk te spelen zodat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen.

Natuurlijk is de supergezonde soep ook zonder het spel een waardevolle aanvulling op het menu, maar het spelletje maakt groenten eten écht kinderspel. Zoals Caya van les Petits het zei: “De spelletjes hebben écht toegevoegde waarde. Vaak pakken we de blaadjes er bij het avond eten ook nog even bij, zo leuk vinden de kinderen het!”

Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

“De soep van Spoony is een goede aanvulling op ons huidige voedingsbeleid. Onze kinderen leren door het eten van de soepen van Spoony dat gezond en lekker eten goed samen kunnen gaan!”  – Sandra Vlaar, directeur les Petits