09 mrt Soepstengels met een Spoony twist
Vrijwel elk kind is er dol op: soepstengels. En omdat wij héél veel soep verorberen vinden wij het natuurlijk ook een ‘must have’ in de keukenkast. Maar waarom zijn die dingen vrijwel altijd gemaakt van witte tarwebloem? Da’s nou niet bepaald gezond – veel lege calorieën en weinig vezels. En ook zit er in de meeste stokjes veel te veel zout. Is dat nou nodig? Tja, het antwoord is: da’s lekker goedkoop en kids vinden het lekker. Maar daar nemen wij natuurlijk geen genoegen mee!
Wij wilden een dipstokje dat elke dag mag. Eén met minder zout, volkorenmeel en uiteraard bomvol groenten! En tadaaaaa….daar is ‘ie dan! We hebben onze knapperige stokjes met 25% rode bietjes ‘Dippies’ genoemd. Je dipt ze met plezier in onze soepen, maar ze zijn ook heerlijk met bijvoorbeeld een yoghurtdipje, wat humus of guacamole.
En om al dit lekkers spelenderwijs naar binnen te krijgen, vervult ook deze Spoony verpakking een dubbelrol doordat we er een hengelspelletje van gemaakt hebben.
Ons testpanel heeft blind getest en was er snel uit: die Dippies zijn toppie!