Onze producten - Spoony
1469
page-template-default,page,page-id-1469,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Onze producten

Wat tomaatjes en komkommers lukt meestal wel. Maar 150 gram groenten per dag is soms best pittig. En dan ook nog eens flink variëren, want de smaakontwikkeling is nu volop bezig. Spoony heeft spelletjes ontwikkeld om kinderen spelenderwijs groenten te laten proeven en eten. Daarnaast hebben we gemaksproducten voor tussendoor, zodat er ook overdag al een flinke portie in gaat.

organic-2

Slurp Soep

Knorrende kinderbuiken kunnen nu ook op drukke dagen, onderweg of in de sportkantine gezond gevuld worden. Door de handige, vrolijke verpakking slurpt je kind zijn dagelijkse portie biologische groenten lachend naar binnen. In een handomdraai warm gemaakt, deze soep ‘on the go’! Natuurlijk in 100% veilige, BPA vrije verpakking.

“Mag ik nou beginnen, die van mij ziet er heel leuk uit!”

(Kate, 5 jaar)

organic-2

Spelletjes Soep

Spoony houdt van puur natuur, maar aan deze soep hebben we toch één ingrediënt toegevoegd: een spelletje! De binnenkant van de verpakking is namelijk een bordspel. Doordat het eten van deze biologische soep samengaat met het spelen van dit leuke spel, vliegt die dagelijkse portie vitaminen spelenderwijs naar binnen. Zo wordt groenten eten echt kinderspel!

organic-2

Spelletjes Pasta

Lekker pasta eten was nog nooit zo gezond én leuk! Onze biologische Spelletjes Pasta bestaat voor 100% uit rode linzen. Het bevat tweemaal zoveel vezels en eiwitten en 1/3 minder koolhydraten dan gewone witte pasta. Daarnaast zijn linzen een bron van ijzer én glutenvrij! Maar het leukste komt nog: het zijn sportvormpjes én er zit een BINGO spel op de verpakking. Speel jij als eerste je bord leeg? BINGO!

Spelletjes Box

Dit vrolijke pakket zorgt ervoor dat je kind spelenderwijs op groenten-ontdekkingstocht gaat! In de box zitten 10 Spoony spelletjes; dat zijn eetbevorderende spelletjes met opdrachten die ervoor zorgen dat je kind vrolijk happen neemt. Met de leuke extra’s – zoals een zintuigenspel, Spoony dobbelsteen, BINGO pasta en groentenrecepten die kinderlijk eenvoudig door of met je kind gemaakt kunnen worden – leert je kind nieuwe smaken kennen en vliegen de lepels groenten naar binnen!

Groenten Snekpakketten

Kabouterpizza’s, groentenknutsels of groentenflappies – het is bewezen dat je kind eten nóg lekkerder vindt als ‘ie er zelf mee aan de slag gaat. Daarom maken wij pakketten met krakend verse groenten, recepten waar een kind zijn handje niet voor omdraait én een spelelement. Pas maar op, je kind gaat vragen om MEER! Onze Groenten Snekpakketten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de Familiebox.