Basisscholen in Noordoost-Brabant opgelet!

Ons succesvolle lespakket gaat dit jaar naar regio Noordoost-Brabant. Meld je nu aan en ontvang in september kosteloos een razend lekker, leuk en leerzaam doe-pakket over voeding!

Spoony’s lespakket biedt voedingseducatie in de vorm van vrolijke activiteiten. Leerlingen doen mee aan de Popcorn challenge waarbij ze zelf mais poffen en experimenteren met gezonde kruidenmixen. Ook maken ze een verleidelijke verpakking en ontwikkelen ze etiketten. Daarnaast maken ze van zwarte bonen lekkere moestuin muffins. Met de werkboekjes gaan de leerlingen zelfstandig én in groepsverband aan de slag met opdrachten waarmee ze spelenderwijs leren over gezonde en duurzame voeding.

We ontzorgen leerkrachten maximaal: alles wordt in het pakket meegeleverd. Van zwarte bonen, mais en kruidenmixen; werkboekjes voor de leerlingen en een handig instructieboekje voor de leerkracht met uitleg en verdiepingsopdrachten.

Schrijf jouw school of klas voor 29 augustus in. Scholen betalen slechts een kleine bijdrage van € 9,95 per klas. Is dit niet haalbaar, dan is deelname gratis. Deelname is eenmalig en leidt niet tot verdere verplichtingen.

 

 

Heeft jouw school ook interesse in een moestuin of hebben jullie al een moestuin? Dan kan de gezonde pret niet op! Dankzij een bijdrage van Regio Deal Noordoost-Brabant kunnen scholen in deze regio met financiële ondersteuning en praktische begeleiding door een moestuincoach aan de slag met moestuinieren of een Educatief Voedselbosje.