BSO groentepret voor de kerstvakantie

BSO groentepret voor de kerstvakantie

Wil jij in de 2e week van de kerstvakantie 100% ontzorgd aan de slag met vrolijke groenteactiviteiten? Dat kan met ons kerstvakantiepakket! Wij leveren kant-en-klare pakketten voor de bso, waarmee kinderen koken, bakken en spelen. In deze kersteditie hebben wij weer 4 nieuwe activiteiten met verrassende seizoensgroenten.

wat bieden we?

Een bso doe-het-zelfpakket met 4 groenten activiteiten van 1 tot 1,5 uur. Alle benodigdheden worden op locatie geleverd. Een pakket is genoeg voor 56 kinderen (gemiddeld 14 kinderen per activiteit).

wanneer?

Voor in de 2e week van kerstvakantie.
Inschrijven kan nog tot 12 december .

Wat kost het?

€ 64,95 per pakket (excl. btw en een bijdrage van €8,95 in verzendkosten). Aangezien elk pakket zo’n 52 kind-activiteiten bevat, is dit €1,16 per kind per activiteit.

Bezorging

Pakketinhoud

Activiteiten

Spoony’s doe-het-zelf pakketten zijn een hit bij kinderen én pedagogische medewerkers. Kinderen genieten van de vrolijke eetspelletjes, het klaarmaken én het proeven. 

 

PM-ers worden blij van het gemak waarmee je een superleuke activiteit organiseert. Lees hieronder alvast wat je van de verschillende activiteiten kunt verwachten.

Courgette pizza’s 

Maak heerlijke pizzaatjes met courgette bodem en beleg ze met tomatenpuree, groente en kaas 

Wortel kwark bolletjes 

Knapperig van buiten, luchtig vanbinnen. Het lijken wel oliebollen! 

Monster milkshake 

Een zoete winterse drank, met een monsterlijk lekkere smaak. 

Zintuigenspel wintereditie 

Spelenderwijs onbekende seizoensproducten ontdekken en proeven 

reserveer jouw plek via dit formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Per pakket (€ 64,95,- excl. btw en excl. € 8,95 verzendkosten) ontvang je 4 activiteiten voor gemiddeld 56 kind-kindactiviteiten.