Kerstkorting: 15% op alle Spoony goodies!

Om te vieren dat we onze webshop weer deels hebben geopend én omdat kerstdagen er bijna aankomen, trakteren wij graag. Bestel onze vrolijke goodies nu in de webshop met 15% korting door de code KERST te gebruiken bij het afrekenen. 

Welke kadootjes schitteren er dit jaar onder de boom? 

Spoony knuffel
Zonder de enige echte Spoony is het eetfestijn natuurlijk niet compleet. Deze lieve, zachte vriend met lange lepeloortjes houd je maar al te graag gezelschap in de keuken, aan de eettafel en natuurlijk in bed.

 

Spelletjes box
Onze vrolijke Spelletjes Box zorgt ervoor dat kinderen spelenderwijs op groenten ontdekkingstocht gaan. In de box zitten 7 Spoony spelletjes – dat zijn eetbevorderende spelletjes met opdrachten die ervoor zorgen dat je kind vrolijk happen neemt. Elk spel hoort bij een kindvriendelijk recept, bomvol groenten en ‘Schijf van Vijf – proof’.

 

Houten kookplank
Groenten in alle vormen en maten snijden, knapperige snacks eten en lekkere hapjes mega-cool serveren doe je natuurlijk met de grote, houten plank van Spoony! Het hout blijft lang mooi en is fijn om mee te werken. De gegraveerde Spoony zorgt voor de nodige pret in de keuken en aan eettafel. Kook ze!

 

Kinderschortje
Een minichef zonder schort is als Spoony zonder zijn oren. Laat je kids daarom de sterren van de hemel koken met dit kookschortje met Spoony-print van kwalitatief hoogwaardig katoen. Want eerlijk is eerlijk: jong geleerd is oud gedaan. Enne… stuur je ons wel de foto’s toe?

 

 

Houten lepel
Onze houten lepel is onmisbaar in de keuken van een minichef. Hiermee roert hij/zij door de lekkerste, meest smaakvolle Spoony soepen. De lepel is natuurlijk éxtra leuk door de kleine Spoony op het handvat. Met het Spoony kookschortje, de houtplank én lepel kunnen de kleintjes er op los kokkerellen!