Heel veel groentepret in aantocht! Bestel nu!

Ben jij klaar voor héél veel groentepret op jouw bso? Omcirkel 25 maart maar in je agenda; want dan opent de inschrijving voor de Gezonde Smikkelweken, het leukste groentefestijn in de zomervakantie! En daar wil je snel bij zijn want de gesubsidieerde plekken zijn beperkt en op = op!

 

Voorproefje op de zomer 

Kun je niet wachten tot de zomer, dan hebben we goed nieuws! In de meivakantie kun jij al 100% ontzorgd met de kinderen aan de slag met de vrolijkste groente-activiteiten. Tijdens dit voorproefje op het zomerprogramma gaan de kinderen aan de slag met het koken, bakken en spelen van verrassende seizoensgroente. 

 

Spoony’s meivakantiepakket is:

  • Direct klaar voor gebruik; 4 activiteiten in kant-en-klare pakketten 
  • 100% ontzorgd – alle benodigdheden op locatie bezorgd 
  • Geschikt voor 4 tot 12 jaar 
  • Conform richtlijnen Voedingscentrum 

 

Met het meivakantiepakket krijg je de lente in je bol tijdens het zaaien in mini-moestuintjes, ga je samen aan de bak met een wortel-pastinaakcake, maak je een smakelijke kroko-salsa om in te dippen én voel, ruik en proef samen de verrassende seizoensgroente van de lente-editie van het Zintuigenspel.  


Bestel het meivakantiepakket hier 


Psst!
Bestel nu het meivakantiepakket en bemachtig als eerste een gesubsidieerde plek voor de Gezonde Smikkelweken deze zomer! – Nog voor de inschrijving opent! –  En ga zowel in de meivakantie als de zomervakantie aan de slag met de leukste groente-activiteiten. Dubbel zoveel pret dus!