Basisscholen inschrijving Gezonde Smikkelweken open!

Groep 4 t/m 7 basisscholen opgelet!

Het succesvolle programma de Gezonde Smikkelweken breidt dit jaar uit naar 100.000 kinderen op 1.000 bso’s én 150 scholen.

Speciaal voor de laatste 3 weken voor de zomervakantie hebben we een lespakket voor groep 4 t/m 7 ontwikkeld. De kern: kinderen leren spelenderwijs over gezonde en duurzame voeding door aan de slag te gaan met vrolijke doe-activiteiten.

Het ontzorgt leerkrachten maximaal, want kinderen gaan veelal zelfstandig aan de slag. Ook wordt alles meegeleverd: werkboekjes, een instructieboekje, maar ook alle ingrediënten om een gezonde broodspread te maken. Hiermee kun je een klassenuitje naar een trampolinepark winnen.

Schrijf jouw school of klas voor 12 mei in op www.gezondesmikkelweken.nl/school-inschrijven. Scholen betalen slechts een kleine bijdrage van € 9,95 per klas. Is dit niet haalbaar, dan is deelname gratis. Deelname is eenmalig en leidt niet tot verdere verplichtingen. Onze focus ligt op scholen in wijken waar mensen iets extra’s kunnen gebruiken.

Het programma is een initiatief van Spoony en wordt mogelijk gemaakt door een gulle subsidie van Stichting Goeie Grutten. We werken nauw samen met Smaaklessen, het Voedingscentrum, Jong Leren Eten en vele andere partners.