Spoony staat op de FOOD100 lijst!

Phaedra heeft met Spoony een mooi plekje veroverd op de FOOD100 lijst van 2021. Uit 340 (!) aanmeldingen heeft een vakjury 50 ‘food changemakers’ onder de 30 jaar én 50 onder de 30 uitgekozen. Wat een ontzettende eer om tussen al deze prachtige initiatieven en talenten te staan. En om te zien dat onze boodschap – kinderen gezonder en gevarieerder te laten – zo steeds meer onder de aandacht komt. Samen gaan we voor een beter én duurzamer voedselsysteem!

“De lijst van dit jaar is een mooie afspiegeling van hen die het anders durven doen. Niet alleen zien we een mooie verdeling met voedselveranderaars vanuit heel Nederland, maar eveneens vanuit alle niveaus in de voedselketen. We zijn dit jaar aangenaam verrast dat de Food100 een nieuw en breed publiek heeft weten te bereiken wat zorgt voor een vernieuwende lijst met prachtige voedselveranderaars.” – Juryvoorzitter Isabel Boerdam

 

Ben je benieuwd naar de andere stoere voedselveranderaars? Bekijk hier de volledige lijst. Een grote dank Slow Food Youth Network, AgriFood Capital, Foodhub en Food Inspiration, aan onze partners, klanten, leveranciers en héél veel gezond smikkelende kinderen die Spoony mogelijk maken!