De Gezonde Smikkelweek – doe mee!

Meld jouw BSO nu HIER aan! Want om gezond eten onder kinderen te stimuleren, heeft Jong Leren Eten subsidie vrijgemaakt om samen met Spoony van 12 t/m 16 juli de Gezonde Smikkelweek te organiseren voor Buitenschoolse opvang locaties (BSO’s) in Noord Holland. Wat is er nu leuker, leerzamer én lekkerder dan samen koken, proeven én spelenderwijs eten!?

100 BSO’s mogen daarom in de eerste week van de zomervakantie zelf soep gaan maken met verse kruiden en groenten tussendoortjes bakken en koken met onze Doe-het-zelf pakketten. Ook krijgen alle deelnemende kinderen een kook- en speelpakket mee naar huis, zodat tijdens de zomervakantie ook volop thuis geëxperimenteerd kan worden. Als klap op de vuurpijl: we gaan een battle tussen de BSO’s organiseren. De winnende BSO mag met de hele groep naar de boer voor een leuk uitje, dat onze partner Proevkantoor sponsort en organiseert!

De inschrijving voor deze leerzame en gezonde activiteit is nu geopend. Ben er snel bij, want we hebben 100 plekjes te vergeven!

Hier vind je meer informatie én kun je jouw BSO inschrijven!